vineri, 20 iunie 2008

Making-off RHCP in sectiunea "Doc'n'roll"

Una dintre sectinulie speciale ale TIFF-ului de anul acesta este numita "Doc'n'roll" si cuprinde o serie de documentare despre mai multe formatii de rock.

Documentarul a fost de fapt o compilatie de trei making-off-uri la videoclipurile legendarilor funkeri. Au fost prezentate culisele clipurilor de pe ultimul album a celor patru RHCP, "Stadium Arcadium" fiecare avand alt regizor si povesti total diferite.


Primul clip inclus in documentar, facut la piesa care da si numele albumului, ii prezenta pe rockeri imbracati pe rand in costumatiile tuturor tipurilor de rock din istorie. Al doilea clip era cel mai "funn" dupa cum se exprima Flea (basistul RHCP) pentru ca alaturi de membrii trupei apareau tineri americani ajunsi la Hollywood in speranta de a face cariera in muzica. acest clip a fost realizat pentru piesa "Driming California".


Cel de-al treilea a fost regizat de celebrul comediant Chris Rock iar rockerii erau sigurii albii intr-un cartier de negri. "Am ascultat piesa, mi-a placut iar cand Tony Kaye mi-a propus sa le regizez clipul am zis: ok dar voi veti fi singurii albi din clip" povestea amuzat Rock.

Red Hot Chili Peppers: Untitled Documentary Trailer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu