joi, 31 decembrie 2009

Debbie Ford-Partea intunecata a cautarilor de lumina


"Cu toţii avem tendinţa de a vedea lucrurile fie albe, fie negre. Dar în toate se găseşte şi ceva bun şi ceva rău, şi întuneric şi lumină. A nega acest lucru într-o privinţă, înseamnă a-l nega în toate.

Nu există nimic din ceea ce vedem care să nu fie Dumnezeu, iar atunci când vedem acest lucru în noi înşine, suntem capabili de a-l vedea în toţi ceilalţi.
Ceea ce dorim noi cel mai mult este pace, dragoste şi armonie. Viaţa noastră este o călătorie scurtă şi preţioasă şi suntem obligaţi să manifestăm darurile noastre unice.
A ne exprima individualitatea înseamnă a ne lua înapoi divinitatea. Este uşor să pierzi din vedere ceea ce este cel mai preţios lucru.
Nu vă reţineţi dragostea sau iertarea.
Nu vă ascundeţi compasiunea sau bunătatea.
Cea mai importantă relaţie pe care o avem este cu noi înşine, cu întreaga noastră fiinţă, inclusiv cu umbra noastră. Apreciaţi divinitatea din voi şi veţi aprecia darul vieţii."
"Pentru a câştiga înţelepciune din trecutul tău şi pentru a te elibera de el, trebuie să-ţi asumi responsabilitatea pentru toate evenimentele care ţi s-au întâmplat în viaţă. A-ţi asuma responsabilitatea înseamnă a fi în stare să-ţi spui ţie însuţi:"Mi-am făcut-o cu mâna mea." E o mare diferenţă între ceea ce îţi face lumea şi ceea ce îţi faci tu, ţie însuţi. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu