marți, 26 iulie 2011

OMRAAM MIKHAEL AIVANHOV - Cautati Lumina înainte de a actiona


Înainte de ava lansa într-o actiune mai importanta, primul lucru de facut este sa va reculegeti, savaconectati la Lumea invizibila pentru a va crea cele mai bune conditii pentru a actiona.În stare de agitatie, de dezorientare, comitem erori,încurcam sau distrugem lucrurile.Si aceasta se întâmpla destul de des: actionam în graba, orbeste, iar rezultatele nu sunt grozave.

Pentru a actiona corect trebuie, mai întâi, sa cautati Lumina. Acest lucruîl faceti deja în planul fizic: sunteti trezit noaptea de un zgomot, ceva care s-a spartîn cadere sau cineva care a intrat...Si atunci ce faceti, dati buzna, asa,în întuneric? Nu, caci este riscant.Întâi aprindeti o lumina ca sa vedeti,si abia apoi actionati. Ei bine,în orice situatie din viata trebuie mai întâi sa aprindeti lumina, adica sa va concentrati, sa va reculegeti pentru ca sa stiti cum sa actionati. Daca nu aveti lumina, o veti lua la stânga, la dreapta, veti bate la mai multe porti, veti încerca tot felul de mijloace care se vor dovedi nepotrivite.

Deci,înainte de a întreprinde ceva mai important, este necesar sa va concentrati câteva minute gândurile asupra Lumii inteligente, din Lumina,si sa cereti sa aflati cum este cel mai bine sa actionati. Raspunsul va veni sub forma unei idei, a unui sentiment precis sau a unei imagini simbolice. Daca raspunsul este foarte clar, puteti trece la actiune. Dar daca simtiti o nehotarâre, un resentiment, o tulburare sau o contradictie, aceasta înseamna ca obstacolele sau dusmanii va bareaza calea. Atunci, amânati totul pentru a doua zi, puneti din nou întrebarea si asteptati înainte de a actiona, pâna când drumul va fi clar si liber.

Un comentariu:

  1. Este important sa acceptam lumina, ea circula mereu langa noi si prin noi, important este sa rezonam cu ea si sa o acceptam sa faca parte din nou, suferinte, rautatea si restul chestiilor negative se datoreaza lipsei de lumina, sau a luminiii insuficiente

    RăspundețiȘtergere