marți, 19 iulie 2011

Vă armonizează viaţa - BioHarmonex


Organismul poate fi considerat un „ciclu autoreglant”, care funcţionează fără încetare. Acesta execută încontinuu autocorectări pentru a-şi menţine echilibrul ideal, necesare din cauza modificărilor constante ale circumstanţelor interne şi externe. Această adaptabilitate, cu ajutorul căreia ne asigurăm stabilitatea biologică relativă, este numită homeostazie.
Modificările constante pot fi ilustrate de faptul că aproximativ 7.000 de reacţii chimice au loc în celulele noastre în fiecare secundă. Aceste reacţii chimice sunt coordonate prin intermediul comunicării electromagnetice, sub formă de unde.

Informaţia poate lua diferite forme în celule – electrică, magnetică, electromagnetică, mecani­că, iar acestea se pot transforma una în cealaltă. Biorezonanţa este un proces bazat pe feedback-ul câmpului electromagnetic, în cadrul căruia sunt utilizate semnalele electromagnetice ale organismului sau ale anumitor organe.


Procesele metabolice şi activitatea de adap­tare a organismului au loc cu ajutorul agenţilor interni şi externi de reglare. Aşa-numiţii bio­fo­toni din celule sunt depozitaţi de molecula spi­ra­lată a ADN-ului, iar în urma eliberării lor plasma celulară sau celulele adiacente primesc o serie de comenzi, care le reglează astfel func­ţia vitală. Acest proces poate fi influenţat de mai mulţi factori. Printre factorii externi se numără alternarea părţilor zilei sau modificările gravi­taţionale, magnetice sau electromagnetice; un factor intern poate fi chiar înaintarea în vârstă.


Modificările constante ale factorilor nocivi externi şi interni (poluarea mediului, modul de viaţă şi obiceiurile alimentare nesănătoase, pre­cum şi degradarea organismului care însoţeşte înaintarea în viaţă) afectează negativ producţia de energie a corpului. Acest proces începe în jurul vârstei de douăzeci de ani, iar pe la vârsta de 40 de ani producţia energetică scade la apro­xi­mativ 80%. Scăderea energetică are ca rezul­tat un echilibru biologic din ce în ce mai precar, iar organismul trebuie să lucreze din ce în ce mai mult pentru a-l menţine. Autoreglarea or­ga­nismului este limitată de depozitele noastre de energie care, odată cu înaintarea în vârstă, scad tot mai mult. Dacă această „abilitate de performanţă fizică” scade, iar corpul slăbit nu poate satisface nevoile energetice, o serie de procese pot fi afectate negativ, iar riscul de boli poate creşte.


Scopul biorezonanţei este să optimizeze comunicarea între celule, între organe, şi, în consecinţă, să îmbunătăţească procesele meta­bolice. Tratamentul prin biorezonanţă acţio­nea­ză benefic asupra proceselor vitale şi poate avea un efect pozitiv asupra furnizării cu energie a organismului, armonizând şi reîmprospătând întregul corp.
BioHarmonex este un aparat de biorezonanţă conceput pentru uz casnic, capabil să producă un câmp magnetic pulsatil de frecvenţă joasă şi intensitate scăzută, care poate influenţa benefic biocomunicarea celulelor şi ţesuturilor. Suntem mândri să vă prezentăm aparatul BH-3, de ultimă generaţie, care este acum disponibil şi în ţara noastră.
BioHarmonex BH3, de nouă generaţie, pe lângă calitatea excelentă, este prevăzut cu o serie de inovaţii. Nu doar că este mult mai uşor de folosit, dar are şi un exterior mult mai „serios” şi, în plus, are încă 5 programe suplimentare.


Am completat cele 20 de programe binecunoscute ale dispozitivului BioHarmonex cu încă 5 programe deosebite.

Menstruaţie
Conform anumitor concepte spirituale, există o legătură evidentă între fazele lunii şi ciclul menstrual al femeii, de 28 de zile, care, practic, determină „natura” feminină. Vibraţiile emise de acest program acţionează direct asupra ciclului menstrual. Se recomandă şi ca program suplimentar la programele Hormoni, Piele, Detoxificare şi Bioritm.

Prostată
Un program recomandat bărbaţilor, în special celor adulţi şi de vârsta a treia. Poate fi combinat cu programele Rinichi, Bioritm şi Întinerire.

Meteoropatie
Unele persoane reacţionează mai puternic la modificările de front atmosferic. Mulţi pot face probabil faţă cu uşurinţă acestor schimbări, însă, în lumea noastră modernă, aceste compor­tamente instinctive preistorice pot reveni în forţă. Acest program poate fi combinat cu programele Durere, Circulaţie şi Bioritm.

Reîncărcare mentală
Acest program se recomandă celor care sunt expuşi unui stres frecvent, pe termen lung şi/sau accentuat, precum şi în situaţiile în care este necesară o acuitate mentală specială (de exemplu în perioada examenelor). Se recoman­dă a fi folosit în special în combinaţie cu programele Nervi, Relaxare, Circulaţie şi Bioritm.

Limfatic
Sistemul limfatic joacă un rol important în sistemul imunitar al organismului. Celulele sale sunt prezente peste tot în organism, unde pot întâlni substanţe străine. Vibraţiile acestui program acţionează asupra sistemului limfatic. Se recomandă a fi folosit în combinaţie cu pro­gra­mele Imunitar, Circulaţie şi Detoxifiere.

Caracteristici ale aparatului:


•Programe cu trei faze ajustabile de intensitate.
•Portabil, butoane uşor de manevrat, de mici dimensiuni.
•Formă modernă, ecran LCD color.
•Meniu cu 20 de limbi.
•Baterii AAA ce pot fi înlocuite cu uşurinţă de utilizator.

Acest aparat portabil poate fi folosit uşor la locul de muncă sau în timpul călătoriilor.

Atenţie
Persoanelor cu regulatori de ritm cardiac, aparate auditive şi alte dispoyitive terapeutice trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe utilizarea aparatului !

Pret depozit: 2695 lei

Pentru comenzi: tel: 0724993211

email: panaitmariana@yahoo.com

Un comentariu:

  1. Eu am testat un astfel de aparat si chiar te ajuta sa te simti mai bine, nu stiu cat este autosigestie si cat se datoreaza aparatului dar important este efectul

    RăspundețiȘtergere